Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Ξύλο που τους χρειάζεται

Αρκετά μακριά από την οικονομικά δοκιμαζόμενη Ευρώπη, στα Αραβικά Εμιράτα στολίστηκε το ακριβότερο δένδρο του κόσμου. Τα στολίδια του-πραγματικά κοσμήματακοστίζουν 11 εκατομμύρια δολάρια.
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

2 σχόλια:

 1. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Λυγερή μου!
  Βρεγμένη σανίδα χρειάζονται όλοι αυτοί που σκορπάνε τον πλούτο για να εντυπωσιάσουν τα πλήθη κι αφήνουν τον κόσμο να πεινάει.Οσο για τα Αραβικά Εμιράτα και με λεφτά των δύστυχων Ευρωπαίων φτιάχτηκαν.

  Υ.Γ:Αυτό το φοβερό φωτογραφικό μπλογκ γιατί το 'χεις κρυμμένο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζείδωρον

  Καλύτερο ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ,από την παρουσία σου εδώ, δεν γινότανε !

  Το μπλογκ είναι νιογέννητο ,την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το έστησα.
  Πες ότι το έκανα για χάρη του παιδιού ( όλοι το κουβαλάμε μέσα μας ως τα βαθιά γεράματα )σε μια στιγμή που αναζήτησε «φυγή» μέσα σε ένα παιχνίδι με εικόνες.
  Εσύ ξέρεις την …αδυναμία μου να εκφράζομαι συνοπτικά μέσα από μια εικόνα.
  Είναι μια αδυναμία που δεν εντοπίζεται εύκολα. Εσύ την έχεις πιάσει και τις πιο πολλές φορές φροντίζεις καλέ μου φίλε να αναλύεις και τις εικόνες στον ΠΗΓΑΙΜΟ.
  Σε μια έκρηξη λοιπόν της ψυχής μου να μιλήσει όταν η ίδια ήθελα να σωπάσω ,ξεπήδησε αυτή η σελίδα ανένταχτη ,χωρίς καμία προσδοκία, χωρίς ν’ απευθύνεται πουθενά συγκεκριμένα . Ελκυστική για όποιους η ομορφιά ,σε οποιαδήποτε μορφή της , λειτουργεί ως μαγνήτης. …
  Στο 2012 έτος καθοριστικό για την πορεία του τόπου μας και την μοίρα του λαού μας ,θα δώσουμε όλοι την μάχη μας σε επίπεδο προσωπικό πλέον.

  Ας ευχηθούμε να έχουμε την Υγειά μας να φέρουμε σε πέρας αυτήν την αποστολή γιατί το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.
  Να μου είστε καλά κι οι δυο σας Δημήτρη μου .

  Η Αγάπη για του παιδιού σας το παιδί συμπλήρωμα ευτυχίας στην διαπροσωπική σας σχέση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή